ATON IMPULSE VIKING 2017-11-01T14:41:41+00:00

ATON IMPULSE VIKING

Väntar du på Apokalypsen och behöver ett fordon som kan transportera dig genom atomvinter och ödelagd civilisation? Eller vill du bara ha världens bästa terrängfordon på 4 hjul (ja, vi törs faktiskt påstå det)? Eller är du kanske en välbärgad individ som vill ha en bil som ingen annan har? Då bör du ta dig en titt på Viking 29031 från specialbilstillverkaren Aton Impulse. Ett amfibie och terrängfordon som kan forcera djup lera, sjöar, tjock nysnö, sand, stenlandskap eller vad du vill. Till skillnad från andra amfibiebilar har Aton Impulse monterat en water jet propulsion för framdrivningen i vatten (istället för att låta däcken driva), vilket gör att man kan ta sig fram i 6,5 knop, vilket är det dubbla vad de flesta amfibiebilar klarar.

För att förstå vilken fantastisk skapelse detta fordon är rekommenderar vi att studera tillverkarens hemsida och titta på YouTubeklipp som ger en fingervisning om prestandan i praktiken.

ATON IMPULSE VIKING

Aton Impulse har ingen återförsäljare i EU, men vi har möjlighet att specialbeställa bilen och få den EU-godkänd via UAZ generalagent i EU. Bilen handtillverkas i små serier om ca 50 bilar per år och kan konfigureras ingående efter kunds önskemål.